Recensies van Healthy Dog klanten

Geregeld krijgen wij leuke recensies en opmerkingen binnen! Hieronder vind je enkele van trouwe fans die toestemming hebben gegeven. Wij wisselen regelmatig. Vind jij het ook leuk om een recensie achter te laten en jouw knappe vriend op deze website te zien? Stuur Healthy Dog dan een berichtje via de link onderin deze pagina.

"Nala glimt mooi en blijft prima op gewicht!"

Susan en Nala, Ridderkerk (NL)

“Dit is Nala, een Staffordshire Bullterrier van 1,5 jr oud! Een energieke hond die dagelijks smult van de Healthy Dog brokken. Ik vind het een fijne en gemakkelijke brok om te voeren en Nala doet het er heel goed op. Ze glimt mooi en blijft prima op gewicht. Ook onze vorige hond deed het erg goed op de brokken!”

"Een topvoeding waar je hond gelukkig van wordt"

Filip Verachtert

“Ben jij ook opzoek naar een topvoeding voor je hond, een voeding waar je hond gelukkig van wordt? Wel dan raden wij Healthy dog aan. Healthy Dog is geen commerciële voeding, maar wel een voeding waar de gezondheid van de hond voor de winstmarge gaat. Het is een natuurlijke brok zonder gluten. Ook zit er Prebiotica in wat de darmflora stimuleert. Toch last van darmklachten, dan is er de Probiotica- of de Wildbrok. Wij zelf hebben heel goede ervaring met deze voeding. Zo is er een goed contact met de ontwikkelaars. Ze steken al hun liefde in hun brok en vragen ook steeds feedback. Ook wanneer wij of klanten vragen hebben, kunnen we bij hen steeds terecht.”

"Een zeer moeilijke eter die het bakje in een oogwenk leeg heeft!!"

Helene, Keely en Baloe, Norg (NL)

“Goedendag! Kortgeleden had ik via uw site een proefzakje Healthy Dog Regular aangevraagd en ontvangen. Allebei mijn honden, zowel Keely als Baloe (een mix Chihuahua/Boomer) vonden het voer werkelijk geweldig! Baloe is een zeer moeilijke eter die gewoonlijk de hele dag doet over zijn bakje ******** brokjes, maar hij had het bakje Healthy Dog in een oogwenk leeg!! Wij zijn overtuigd, dus zodra de ******** op is wordt het Healthy Dog!!”

"Honden die voedselallergieën hadden en deze voeding kregen, waren snel verlost van hun kwalen"

Scent Dog Academy

“Jaren lang waren we opzoek naar een goede uitgebalanceerde voeding voor onze eigen werkhonden. Voeding is dan ook een belangrijk onderdeel in het leven van een hond.  Ook kregen we meer en meer klanten die een problemen hadden met honden met voedingsallergieën. Na  jaren van opzoekingswerk, bezoeken van beurzen en proberen, kwam er plots een Godsgeschenk uit de hemel nl, “Healthy Dog”. We zagen betere prestaties bij onze honden, vachten die mooier werden en minder afval. Maar wat nog spectaculairder was, was het feit dat honden die voedselallergieën hadden en deze voeding kregen, verlost waren van hun kwalen.  Ons voedings-advies en -begeleiding werd plots veel gemakkelijker. Vanuit Scent dog academy kunnen we alleen maar deze voeding aanraden. Je merkt het verschil dadelijk, niet alleen leuk voor de hond maar zeker ook voor het baasje! Waar wacht je nog op? Thx Healthy Dog!”

"Een top voer voor een eerlijke prijs!"

Elien met Noah en Boots, Mol (BE)

“Mijn Border collie krijgt al jaren Healthy Dog. Het voer is ontworpen naar de noden van je hond en door de verschillende variëteiten heb ik altijd een ideale match gevonden voor mijn hond. Hij is opgegroeid met de puppybrok, hij heeft op de sportbrok gestaan tijdens onze Agility carrière en hij kreeg de Probiotics om terug wat te herstellen na een mindere periode. Na 7 jaar doet hij het nog altijd super op de Regular.

Vorig jaar hebben we er een pup bij genomen en we zijn onmiddellijk overgeschakeld naar Healthy Dog, omdat hij last had van diarree. Na enkele dagen op de puppybrok van Healthy Dog was dit volledig opgelost.

Allebei de honden eten het voer heel graag en de vacht ziet er echt stralend uit. Het is echt een top voer voor een eerlijke prijs.”

"Na jaren rommelen eindelijk een jeukvrije, blije hond"

Dora

“Onze Dora is een Cane Corso teef, Aanvankelijk was het de bedoeling dat ze de partner zou worden voor onze reu maar nog voordat ze geslachtsrijp was ontwikkelde ze een allergie. Dit uitte zich in jeuk op haar buik met veel krabben, haaruitval en klamme, rode tot zwarte plekken tot gevolg. Vanzelfsprekend hebben wij haar gesteriliseerd.

Door de jaren heen hebben we van alles geprobeerd. Reguliere middelen, homeopathie, voedingsaanpassing, biologische voeding, noem het maar op. Soms was er een verbetering maar die duurde nooit langer dan een paar weken. De jeuk bleef aanwezig en de plekken breidden zich uit tot haar flanken en ook oksels.

Zodra Healthy Dog op de markt kwam zijn we overgestapt. Allergieën worden vaak veroorzaakt door voeding en deze glutenvrije geperste brok zou weleens de oplossing kunnen zijn. Inmiddels staat Dora al jaren op deze voeding en ze doet het uitstekend! Het krabben is eindelijk voorbij. Dolbij zijn we dan ook om eindelijk een jeukvrije, blije hond te hebben.”

"nooit gedacht dat mijn hondje ooit voedzaam zou willen eten met zoveel smaak!"

Christine en Diva uit Vorselaar (Be)

“Ik heb bij mijn dierenspeciaalzaak een proefzakje van uw voeding gekregen omdat mijn hondje heel kieskeurig is en ik al bijna elk merk gekocht had zonder resultaat en uw brokjes zijn de eerste die ze wil eten! Ik wil u in ieder geval toch feliciteren met uw voeding want ik had nooit gedacht dat mijn hondje ooit voedzaam zou willen eten met zoveel smaak.”

"Geen last meer van maag- en darmkrampjes na het eten"

Vera en Indy uit Nibbixwoud

“via deze weg wil ik laten laten weten dat wij dolgelukkig zijn dat we dit voer Healthy dog regular tegen gekomen zijn. Indy doet het er echt fantastisch op. Ze krijgt het nu krap 2 maanden en haar overall conditie is van redelijk naar grandioos gegaan. Wandeling halfuur 2x per dag en 2 korte WAS eerst meer dan genoeg maar nu niet meer. Rondje fietsen van zo’n 8 km geniet ze enorm van en na afloop heeft ze nog energie over. Gewoon top. Sinds zij dit voer krijgt heeft ze totaal geen last meer van maag en darmen geen krampjes na het eten. Dus thnxs voor het maken van dit voer.”

"Een fantastisch voeder voor alle hondenrassen"

Dierenspeciaalzaak & Vuurwerk Smeets Gerard

“Healthy Dog is een fantastisch voeder voor alle hondenrassen, Betaalbaar en zeer gezond voor onze viervoeter. Wij verkopen het graag in onze winkel!”

"We zijn zeer tevreden over deze voeding, Phoenix is in topvorm"

Phoenix & Inge

“Hallo, Dit is Phoenix een vrolijke mini American shepherd (MAS) van 3,5 jaar jong. Zij krijgt al van bij de fokker brokjes van Healthy Dog. We zijn zeer tevreden over deze voeding, Phoenix is in topvorm. Ik krijg wekelijks tijdens wandelingen de vraag wat ik doe om de vacht van m’n hond zo mooi te laten blinken. Er is maar 1 antwoord, geef je hond goede voeding, Healthy Dog met zalmolie! Groetjes, Phoenix & Inge.”

"Stoelgang verloopt prima. Topvoeding."

Kim H. Uit Lommel

“Hier zijn we ook tevreden. De 2 chihuahua’s en de 2 Aussies zijn er heel goed mee. Stoelgang verloopt prima, mooi vast en minder dan met het eerdere voer. Topvoeding. ?”

"haar stoelgang is verminderd van 5 naar 2x per dag"

Carine en Nailah

“Ik geef nu al heel wat jaartjes Healthy Dog aan mijn jack russel. Healthy Dog is een goede koud geperste brok die dus zeker niet in de maag blijft zweven. Nailah is er gek op en haar stoelgang is verminderd van 5 x per dag naar 2 x per dag. Ik geef de Regular en vergeleken met andere merk brokken, koop ik deze aan een zeer mooie prijs. Ook dat telt mee vind ik. Wat ik belangrijk vind aan een brok is dus; de prijs, geen kleurstoffen, geen gluten, en dat het een natuurlijke brok is, wat ik allemaal terug vind in Healthy Dog. Ik heb er al vrienden mee geholpen die problemen hadden met voeding met hun honden. Ik weet niet wat het is, maar Healthy Dog is toch elke keer al de oplossing geweest. Tevreden baasjes dus!”

Wil je ook jouw ervaring met Healthy Dog delen?

Gebruik het formulier
op de contactpagina

Probeer ook Healthy Dog.
Vind verkoopadressen bij jou in de buurt.

Healthy Dog is alleen te koop bij deskundige retailers. Vind hier een verkooppunt bij jou in de buurt.