Healthy Dog zakelijk. Voor de fokker:

Een gezonde start begint met gezond eten!

Als fokker weet je als geen ander hoe belangrijk gezonde hondenvoeding is. De start die je de pupjes geeft, is de rest van hun leven belangrijk. Maar ook showhonden, dekreuen en dragende of zogende teven moeten een topprestatie leveren. De juiste voeding geeft de juiste energie en voedingsstoffen.

Healthy Dog voeding mag al gegeven worden vanaf dat de pupjes kunnen gaan kauwen. Omdat het een geperste brok is, is het ook makkelijk om ze zachter te maken door te weken in melk of water. Minder voeding met een hogere energiewaarde betekent minder maagbelasting en minder ontlasting. Ook handig met het opruimen.

Onze varianten met Probiotica zijn ideaal om in te zetten voor het goed aanmaken van de darmflora. Met deze gezonde bacteriën hoef je geen vers vlees meer extra in te zetten; dit zijn dezelfde bacteriën, maar dan goedkoper en handiger!

Wanneer de pupjes weggaan, kun je ze een Healthy Dog puppakketje meegeven. Zo help jij je nieuwe klanten op weg met de juiste voeding en extra info, voor een onbezorgd hondenleven.

Ben jij een officiële fokker? Dan biedt Healthy Dog ook jouw kennel:

  • Een unieke en onderscheidende voeding (ook varianten speciaal in te zetten ter ondersteuning van diverse gezondheidsstadia: pup, zogende teef enz.)
  • Exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten
  • Een eerlijke en zeer goede marge
  • Deskundige begeleiding en professionele ondersteuning
  • Gezonde honden, tevreden klanten
  • Makkelijk te verkopen; hoge kwaliteit voor een goede prijs
  • Klein assortiment dat weinig schapruimte (meters) inneemt

Wil je dealer worden of samenwerken met Healthy Dog?

Maak contact via deze knop. Eén van onze medewerkers komt graag bij je langs om de mogelijkheden te presenteren.